Kundtjänst 031-260 290 Meny 031-260 290

Kundservice

Ett inspirerande arbete

 
Vi som arbetar med Studsexperten ser oss inte som försäljare utan problemlösare och tidsbesparare. För att lösa problem måste man leva och arbeta med produkterna. Vi har därför själva hyrt ut hoppborgar, besökt fabrikerna, talat med tillverkarna, o.s.v.
 
Det handlar egentligen inte om att sälja produkter utan om att hjälpa våra kunder så att de får möjlighet att göra det som de är duktiga på; och att se till att de alltid har tillgång till bra och fungerande utrustning när de gör det. Vår vision är att bygga varaktiga förhållanden med våra kunder genom att tillhandahålla kvalitetsprodukter, information, tips & råd.
 
De flesta europeiska utomhusprodukter är tillverkade för Medelhavsländerna där förutsättningarna är helt annorlunda. Därför har stor vikt lagts på att de produkter som vi representerar skall klara de nordiska förutsättningarna och vårt klimat.
 
Vi har valt att lokalisera oss på Internet. Det möjliggör att vi kan vara tillgängliga för våra kunder var de än bor. Tack vare detta har vi också möjlighet att få jobba med människor i hela Norden, vilket vi ser som oerhört inspirerande.
 
Men framför allt vill vi möta och förstå dina behov, först då kan vi fullt ut hjälpa dig, och det är vår ambition.
 
 
Med varma hälsningar
Olle - VD
Jonas - Kundkontakt & produktion
Bas - Kundkontakt, produktion & grafisk forgivning
 

 

Har du frågor? Ring eller mejla oss gärna!

X